Instagram

Wednesday, September 19, 2012

Brokula&Ž

Brokula&Ž - bitno uvijek dolazi iznutra, eco, zanimljivo
Mjesto radnje, tržnica Dolac, vrijeme radnje, 18. rujna, glavni akteri, Bruketa&Žinić. 
B&Ž dvojac je predstavio novi vlastiti brend odjeće pod nazivom Brokula&Ž. Riječ je o ekološkom proizvodu napravljenom od prirodno uzgojenih i organskih sirovina koje čuvaju okoliš, organskog pamuka i celuloze. Predstavljenu kolekciju čine majice i donje rublje za muškarce i žene. Brokula&Ž odjeća izrađena je u suradnji s tvrtkom Lacuna koja ima višegodišnje iskustvo s organski uzgojenim vlaknima koje je do sada ugrađivala u svoje proizvode s UV zaštitnim faktorom.  
Uz zvukove glazbe, polugoli mladi modeli nosili su nove proizvode uz veliko zanimanje svih prisutnih, a i prolaznika. Izmamili su osmijehe i zadovoljstvo na našim licima... 

"Odlučili smo napraviti proizvode kakve i sami volimo nositi. Htjeli smo napraviti nešto lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni." izjavio je Nikola Žinić, a Davor Bruketa dodao: “Cijeli život pakiramo i reklamiramo proizvode. Napraviti vlastiti proizvod bio je za nas novi izazov u kojem smo se prvenstvno posvetili kvaliteti materijala i izrade. Kod Brokule&Ž sve bitno dolazi iznutra!" 
Brokula&Ž su u vizualnom identitetu brokula i ptičica, a brend je kreiran s geslom „Bitno uvijek dolazi iznutra“ pa su još jedna zanimljivost poruke Brokule i Ž-a, otisnute s unutarnje strane tkanine.
Iako kolekciju za sada čini donje rublje i majice, najavljen je daljnji razvoj brenda od iste sirovine i to u segmentu ručnika, posteljine, čarapa i dječje odjeće. Brokula&Ž prodaje se u dućanima poput ShoeBeDo-a, JegerStar-a, Casamarka (Skiny) itd., a do kraja godine može se kupiti po promotivnim cijenama. 
Osim toga danas je otvoren i Brokula&Ž dućan u Teslinoj 9 u Zagrebu, u kojem je osim kupnje proizvoda, moguće prolistati dizajnerske časopise, popiti organski sok od jabuke Marice Jug te čaj ili kavu s fair trade certifikatom. 
Nadasve ugodna i inspirirajuća atmosfera. Uz male zalogaje vegeterijanskih delicija, uživala sam i u okusu juhe od brokule.Za modni izričaj pohvalila bih, uvijek prekrasne, Idu Prester i Nevenu Rendeli. 

Ja nosim: tunika_Apricot, traper_Urban Republic, torba_Africa_Tokodesign, tenisice_Birkenstock, naočale_Polaroid

No comments:

Post a Comment